Vær med!

Der er flere forskellige måder, du kan støtte min og partiets kampagner:

Støt mig moralsk!

Tal og skriv om min kampagne – det er det vigtigste!

Følg mig på Facebook, del mine idéer og giv mig en opmuntring nu og da. Hvis jeg tager fejl i enkelte sager, så vil jeg gerne høre din konstruktive kritik – enten på Facebook eller på anden vis.

Jeg ved ikke alt, og er oven i købet tilflytter, så du må meget gerne sende mig idéer og forslag.

Støt med… motion?

Hjælp med plakatophænging

Det plejer at være en hyggelig dag, når vi hænger plakater op. Vi sørger for, det bliver en social begivenhed, hvor vi også mødes og hygger os. Skriv til mig, hvis du vil give en hånd.

Uddel materiale

Det Konservative Folkeparti laver valgmaterialer, som vi gerne vil have borgerne til at se. Vi får derfor brug for at få omdelt vores valgfolder, og det håber vi, du vil hjælpe med. Skriv til mig, hvis du vil give en hånd.

Støt økonomisk!

Meld dig ind i Det Konservative Folkeparti her i Greve

https://konservative.dk/vaer-med/bliv-medlem/ kan du melde dig ind i Det Konservative Folkeparti. Bor du her i Greve Kommune, kan du derigennem blive medlem af Greve Konservative Vælgerforening.

Støt kampagnen økonomisk

Det er dyrt at føre valgkamp – også selvom jeg får hjælp fra frivillige. Det bliver både muligt at støtte min kampagne direkte og at støtte den lokale partiforening. Begge ting vil være en stor hjælp!

Jeg skal nok opdatere siden, når systemerne er klar til at modtage dit bidrag. I mellemtiden kan du overveje at melde dig ind i foreningen.

Mange tak for hjælpen!

Det kan ikke siges nok, så den kommer én gang til:

Mange tak for hjælpen!

Med venlig hilsen

Mathias

Mathias Schwartz Kirkegaard (C)