Benyt kysten og gør naturen mere tilgængelig

Mathias Schwartz Kirkegaard (C)

Vi har fantastiske charmerende strand- og havnemiljøer i Kommunen. Men der er dårligt skiltet, dårlige toiletforhold og der mangler steder, det er oplagt at “hænge ud”. Vi skal integrere kysten bedre i det sociale liv – over hele kystlinjen.

Det er noget, jeg selv har bemærket, når jeg går tur med min hustru og vores datter. Vi bor i Karlslunde Strand, så vi har både mulighed for at gå i én retning for at kigge på får – eller ned til kysten for at se på… en lukket restaurant ved Mosede Fort? Samme sted ville det være oplagt at have en god stor legeplads.

Jeg har ikke den færdige plan. Derimod er det et oplæg til, og et håb om, at de enkelte lokalsamfunds muligheder for at benytte natur, kyst og havekultur undersøges.

Derfor hænger denne mærkesag tæt sammen med min strategi for lokalsamfundstjek.